Allergi

 

Som många vet är allergi väldigt utbrett bland både vuxna och barn. Men det många inte vet är att man kan behandla allergi med traditionell kinesisk akupunktur och med mycket gott resultat. Enligt min erfarenhet så har de flesta som jag har behandlat blivit helt fria från allergin och inte behövt komma tillbaka. Hos de som inte har blivit helt fria, så har det åtminstone blivit mycket lindrigare, ca 5-10 % kvar enligt patienterna. En del kommer tillbaka för att få förebyggande behandling, så att de kan njuta av våren och sommaren.
Po 2, Blogg

Jag har själv haft svår pollenallergi sen jag var barn, ända fram tills jag började min utbildning i traditionell kinesisk akupunktur. Då fick jag äntligen hjälp. Jag tycker det är synd att många människor måste gå och lida så länge, ofta i flera månader under vår och sommar, när det finns hjälp att få.
Läs gärna reportaget på min hemsida (Artiklar) om hur det gick för Emily.

Allergi kan man behandla både innan och under pollensäsongen. Jag brukar säga till de som har mycket allergi på t ex våren att det är bra att börja förebygga med behandling runt februari. När det sen börjar bli mer pollen i luften, så är kroppen oftast väl förberedd.

Man kan behandla alla åldrar (från 8 år i Sverige) och när det gäller barn så reagerar de oftast helt fantastiskt på akupunkturbehandling.

Vill du ha mer information i just ditt fall, så vänligen ring mig på 040-307 207.

Tack för att du läste!

 

Publicerat 2017

Adress: Köpenhamns​vägen 13
21743 Malmö

Telefon: 040-307 207

boka direkt knapp

Klicka här för att rekommendera denna sida till någon du känner.