Hur går det till?

När du besöker mig

När du besöker mig första gången så sätter vi oss ner en stund och pratar genom hur du mår och vad orsaken till dina symtom kan vara. Jag ställer alltid en individuell diagnos för varje person och väljer behandling utifrån den. Det betyder att personer med liknande besvär kan få olika behandling.

Jag känner även på din puls och tittar på din tunga för att ytterligare få information om hur din kropp mår. Därefter lägger jag upp en behandlingsplan för att sedan påbörja behandlingen.

Behandlingen

Själva behandlingstiden är ca 25 minuter beroende på vad som behandlas. Med rätt teknik är behandlingen inte smärtsam. Nålarna som jag använder är mycket tunna, sterila engångsnålar av rostfritt stål med hög kvalité.

Efter behandlingen

Efter behandlingen med akupunktur känner du dig ofta lugn och avslappnad. Du bör inte utöva fysisk träning under samma dag som behandlingen. De flesta problem kräver en serie på ett antal behandlingar, en till två gånger i veckan beroende på hur akut problemet är. Ju längre tid man haft sjukdomen eller besvären, desto fler behandlingar kan krävas. Oftast är resultaten bestående, men i några fall behöver behandlingen upprätthållas någon gång per år.

Har du frågor? Vänligen kontakta Jörgen på Acumakliniken här.

Adress: Köpenhamns​vägen 13
21743 Malmö

Telefon: 040-307 207

boka direkt knapp

Klicka här för att rekommendera denna sida till någon du känner.