Hur kan du förändra


“Hur kan jag förändra mitt liv om jag fortsätter att tänka på samma sätt som skapade mitt liv?”

En grundtanke och fråga som du kan ta med dig och ha stor nytta av i livet. Det handlar om att bryta sitt eget livsmönster. Har du någongång stannat upp och frågat dig själv:
– Hur mår jag egentligen?
– Hur vill jag må?Str 1, Blogg
– Vad kan jag göra åt det?
Att bara springa vidare i stressen, samtidigt som du har en virvelvind av tankar i huvudet och ständigt säga: ”jag hinner inte nu, löser det sen”, är inte särskilt bra i längden. Detta kan handla om t ex att du inte vågar säga ifrån på jobbet eller att du har för höga krav på dig själv som efterhand har stegrat sig i smyg utan att du själv har tänkt på det.

När även kroppen börjar säga ifrån med olika symtom som t ex huvudvärk, magproblem, sömnproblem, irritation eller ångest, så har det gått lite längre åt fel håll. Här är traditionell kinesisk akupunktur ofta en stor hjälp med att både balansera och lugna dig och din kropp.

Vem bestämmer över dig och din kropp? Nu är det dags att stanna upp och lyssna på vad kroppen egentligen vill!

Vill du ha mer information om hur du kan göra i just din situation, vänligen kontakta mig på tel 040-307 207.

Tack för att du läste!

 

Publicerat 2016

Adress: Köpenhamns​vägen 13
21743 Malmö

Telefon: 040-307 207

boka direkt knapp

Klicka här för att rekommendera denna sida till någon du känner.