Om Acuma

about

Jag heter Jörgen Nilsson och min klinik startade jag 1993 som certifierad massageterapeut och rehabterapeut där jag inriktade mig på att förebygga och behandla olika arbets- och idrottsskador. Har sen början samarbete med kiropraktorer och andra terapeuter som är ett bra komplement vid vissa akuta tillstånd.

För att få en helhet i behandlingen och kunna finna den verkliga orsaken till patienternas olika symtom, utbildade jag mig på NeiJing Akademien i Enköping under 1998 – 2001 i Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) med inriktning på akupunktur. Utbildningen är godkänd av Svenska Akupunkturförbundet.

Under studietiden åkte jag till Kina och besökte två olika universitetssjukhus i Shanghai för att praktisera akupunktur på patienter under ledning av kinesiska läkare.
Som akupunktör jobbar jag mycket med att förebygga och behandla olika akuta som kroniska besvär och sjukdomstillstånd.

Jag kompletterade mina drygt 20 års erfarenhet av att behandla människor, både mentalt och fysiskt, med att utbilda mig till ICF Coach under 2013 – 2014. Utbildningen är godkänd av ICF (International Coach Federation). ICF kvalitetssäkrar coaching och coachutbildningar.

Varför ska du välja mig?

Jag har lång erfarenhet av att behandla och förebygga, vägleda och coacha vuxna, ungdomar och barn. Jag strävar alltid efter att förbättra din hälsa och livskvalité i mina olika roller som akupunktör, hälsorådgivare, samtalscoach och massageterapeut. Hos mig har många människor blivit helt fria från sina besvär med hjälp av akupunktur och samtidigt blivit inspirerade att skapa små förändringar i sitt liv, så att de kan fortsätta att må bra.

Jag:

  • - är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
  • - har heltäckande patient- och ansvarsförsäkring
  • - uppfyller myndigheternas hygienföreskrifter
  • - har tystnadsplikt och arbetar efter etiska regler
  • - står för kunskap, noggrannhet och hög kvalité

Detta är Din garanti för professionell behandling.

 

Recensioner – Läs om klienternas upplevelse hos Acumakliniken, klicka här.

Adress: Köpenhamns​vägen 13
21743 Malmö

Telefon: 040-307 207

boka direkt knapp

Klicka här för att rekommendera denna sida till någon du känner.