Recensioner

Stort tack för era fina och informativa recensioner!
Hälsningar från Jörgen, Acumakliniken

 

Allergi
Jörgen på Acumakliniken har hjälpt mig otroligt mycket på alla plan. Han har genom akupunktur hjälpt mig att nästan helt bli fri från min pollenallergi och han har hjälpt mig att inse att livet blir vad man gör det till. Det är så mycket som handlar om inställning till sig själv och till andra! Jag ger mina varmaste rekommendationer till ett besök hos Jörgen.
Stort tack, Jörgen, för all din hjälp!
/Sofie

Allergi
Med stor kunskap och nålar har Jörgen Nilsson lyckats göra att jag inte längre behöver medicinera mot mot min svåra allergi. Dessutom kan jag vara utomhus hela sommaren utan att snörvla och ha andningsbesvär, något som var otänkbart innan jag började få behandling på Acumakliniken. Jag har även fått väldigt god hjälp med stressrelaterade problem såväl med akupunktur som med samtal och goda råd.
/Liselotte M

Prostatit
Haft 1 års besvär av kronisk prostatit, medicinerat hela tiden utan hjälp. Träffat läkare samt urolog, kunde ej hjälpa mig. Kom i kontakt med Jörgen på Acumakliniken som hjälpt mig med mina besvär. Slutade medicinera samtidigt som behandlingen börjat. Besvären har släppt efter ett antal behandlingar, går nu ca 1 gång per månad för att underhålla.
Kan varmt rekommendera Acumakliniken, avslappnande miljö samt väldigt fräscht och stillsamt.
/Daniel

Pmdd
Efter min graviditet drabbades jag av någonting som kallas för PMDD, som är en depression som uppträder vid vissa tider under menstrationscykeln. En aggressiv och allvarlig form av PMS. Jag har sökt hjälp hos gynekolog och olika läkare där jag har tagit sköldkörtelprov, diabetestest, vitamin- och blodbristprover etc. Läkarna har varit snabba med att rekommendera antidepressiva preparat, något som jag inte har varit intresserad av. Istället provade jag ayurvedisko konsultation och nu akupunktur. Redan efter första behandlingen på Acumakliniken så kände jag en klar förbättring och efter nio behandlingar känner jag mig helt återställd. Jag har fått tillbaka min energi och alla tidigare symtom, så som irritation, nedstämdhet, trötthet, sorgsenhet, överkänslighet, koncentrationssvårighet är som bortblåsta. Jörgen Nilsson på Acumakliniken är väldigt professionell och kunnig och det märks att han verkligen bryr sig om sina klienter.
/Rebecca

Mycket nöjd!
Tack Jörgen på Acumakliniken för att du hjälpte mig med min astma. Jag var skeptisk, men det fick jag ändra på. Det märktes att du var ett proffs på det du gjorde. Rekommenderas helt klart!
/Jimmy

Superproffsig
Recensionldigt trevligt mottagande och bemötande…
Superproffsig service
/Ana-Kristina

Gravid efter 4 behandlingar!
Efter många års p-piller användande bestämde jag och min sambo oss för att försöka skaffa barn. Eftersom jag alltid haft oregelbunden och strulig mens kände jag att hela processen skulle komma att ta lång tid och bestämde mig för att prova akupunktur för att få igång ägglossningen. Redan efter 4 behandlingar (dvs på första försöket) blev jag gravid! Jag kan varmt rekommendera Jörgen som både är kunnig och professionell.
/Anonym

Sååååååå bra!
Tack Jörgen för din hjälp. Jag kände mig som en ny människa när jag lämnade din klinik. Måste säga att jag var tveksam till en början eftersom det var första gången jag gick på akupunktur. Men med lite nålar, punkttryckning och massage så kändes det bra efter bara en gång :)
/Jenny

Tennisarmbåge
Har äntligen blivit av med smärtan i armbågen efter lång tid. Jätteskönt.
/Stefan

Fd kattallergiker
Tack Jörgen för att du hjälpte mig att bli fri från min kattallergi. Du är fenomenal med dina nålar. Nu kan jag behålla min gosiga lilla vän utan att reagera. Kan absolut rekommendera Jörgen på Acumakliniken.
/Marie

Bäst i test
Jag har blivit hjälpt med att bli av med min besvärande astma och kan nu träna som vanligt igen. Fick ett stort förtroende och tillit till Jörgen trots min rädsla för nålar och kan varmt rekommendera honom. Kort sagt mycket nöjd! Tack Jörgen
/Jeanette

Allergi
Sedan jag började hos Jörgen har min pollenallergi nästan försvunnit helt. Från att knappt kunna gå ut på sommaren (trots att jag tagit en massa mediciner) kan jag nu göra vad jag vill, utan att hindras av allergiska besvär. Jag behöver inte ens ta min medicin längre, vilket är helt otroligt med tanke på hur jag förut mådde om jag inte tog den. Jag kan inte annat än rekommendera Acumakliniken.
/Emily

Hemorojder
Jag har bara positiva saker att säga om Jörgens metod när det gäller mina besvär.Numera fungerar jag normalt och tvekar inte att rekommendera Jörgen.
/Thomas

Hej
Jag vill varmt rekommendera Acumakliniken. Där finns kunnig personal och det känns tryggt att gå dit.
/Jenny

Tack!!
Äntligen! Tack för att du gav mig livet tillbaka. Så känns det verkligen, efter flera år av värk i nacken med följd av ständig yrsel och svårigheter med balansen kan jag efter behandling hos dig nu leva ett normalt liv. Jag är dig evigt tacksam!!
/P.N Malmö

Adress: Köpenhamns​vägen 13
21743 Malmö

Telefon: 040-307 207

boka direkt knapp

Klicka här för att rekommendera denna sida till någon du känner.