Välkommen till bloggen

 

Välkommen till Acumaklinikens blogg!

Detta är en ren informationsblogg där jag berättar om händelser och informerar allmänt om akupunktur enligt traditionell kinesisk medicin (TCM). En behandlingsmetod som är mycket effektiv och som i många fall kan vara överlägsen andra metoder. Jag har lång erfarenhet av att behandla, förebygga och vägleda vuxna, ungdomar och barn i mina olika roller som TCM-akupunktör, samtalscoach, hälsorådgivare och massageterapeut. Jag vill gärna dela med mig en del av detta till dig som läsare.

Jag har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor om t ex enskilda fall, din diagnos eller prisuppgifter på denna blogg.
Vill du ha mer information, vänligen kontakta mig på tel 040-307 207.

 

Publicerat 2016

Adress: Köpenhamns​vägen 13
21743 Malmö

Telefon: 040-307 207

boka direkt knapp

Klicka här för att rekommendera denna sida till någon du känner.